Door mijn vrijwilligerswerk heb ik vriendschappen opgedaan

Marlie: “Een jaar geleden zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Ik zocht vrijwilligerswerk. Toen kwam ik bij Resto VanHarte Venlo. Hier werk ik elke maandag in de keuken en in de bediening. Ik moet er 10 kilometer voor fietsen, maar dat heb ik er graag voor over.

In het begin keek ik de kat uit de boom. Ik was niet erg zeker van mezelf. Gaandeweg is dat veranderd, ik heb nu meer zelfvertrouwen. Ik voel me thuis in de keuken. Ik durf nu meer initiatief te nemen en mijn mening te geven.

Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren. Ik me voel me gewaardeerd door Resto VanHarte. Door mijn vrijwilligerswerk heb ik ook vriendschappen opgedaan met de andere vrijwilligers en met de gasten. We maken veel plezier met elkaar. En als ik in de keuken sta, vergeet ik al mijn zorgen.”

Word ook vrijwilliger

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dé prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin Máxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!