in regio Utrecht

Maak jij hartverwarmende ontmoetingsdiners mogelijk?

De eenzaamheid in Utrecht is groot. Daarom organiseert Resto VanHarte in buurthuizen wekelijks driegangendiners. Want samen eten verbindt. Met 8 euro maak jij ontmoetingen mogelijk die inwoners van Utrecht een steuntje in de rug geven. Heel hartelijk dank!

Ja, voor hartverwarmende ontmoetingsdiners doneer ik:

Hoe vaak wil je doneren? 
Eenmalig doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
Maandelijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Per kwartaal doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Jaarlijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Ik doneer vanuit mijn bedrijf

We sturen graag een bevestiging

Anoniem doneren?
Gegevens
Bedrijfsgegevens

Betaalgegevens

Betalen met iDeal
Betalen via machtiging

Onze locaties in Utrecht

EΓ©n op de tien mensen in Nederland ervaart diepe eenzaamheid. Door verschillende redenen missen ze verbinding met anderen in de maatschappij. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het recht heeft om zich verbonden te voelen en dat we eenzaamheid moeten aanpakken door mensen weer in contact te brengen met anderen. Ons doel is een Nederland waarin niemand zich eenzaam hoeft te voelen.

Vriendschappen bloeien op aan tafel

Op bijna vijftig plekken in Nederland brengen we buurtgenoten bij elkaar aan de eettafel. In onze buurtrestaurants genieten buurtgenoten samen van een lekker, gezond en gezellig driegangendiner, bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Uit onze jaarlijkse enquΓͺtes blijkt dat Resto VanHarte heel belangrijk is het voor het sociale netwerk van onze gasten. Aan tafel bij Resto VanHarte vinden ze een luisterend oor en bloeien vriendschappen op.

Joke 75: "Dankzij Resto VanHarte heb ik veel gezellige contacten in de buurt. Ik vind sociaal contact heel belangrijk. Daarom ga ik graag naar Resto VanHarte. Het is er heel gezellig en ik voel me welkom. Als ik niet naar Resto VanHarte zou gaan, zou ik me wel alleen voelen."

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.