in regio Rotterdam

Doneren tegen eenzaamheid

De eenzaamheid in Rotterdam is groot. Daarom organiseert Resto VanHarte in buurthuizen wekelijks driegangendiners. Want samen eten verbindt. Met 8 euro maak jij ontmoetingen mogelijk die inwoners van Rotterdam een steuntje in de rug geven. Heel hartelijk dank!

Ja, ik doneer tegen eenzaamheid in Rotterdam!

Hoe vaak wil je doneren? 
Eenmalig doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
Maandelijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Per kwartaal doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Jaarlijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left

Laat weten wie je bent

Anoniem doneren?
Gegegevens
Wil je als bedrijf/organisatie/fonds doneren?
6 characters left
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal
Betalen via machtiging

Onze locaties in Rotterdam

Een op de tien Nederlanders voelt zich ernstig eenzaam. Door tal van oorzaken missen zij aansluiting met de samenleving. Wij geloven dat iedereen erbij hoort in de samenleving en dat sociaal isolement en eenzaamheid door het verliezen van aansluiting voorkomen Γ¨n bestreden moet worden. Wij streven naar een Nederland waarin niemand eenzaam is.

Vriendschappen bloeien op aan tafel

Op bijna vijftig plekken in Nederland brengen we buurtgenoten bij elkaar aan de eettafel. In onze buurtrestaurants genieten buurtgenoten samen van een lekker, gezond en gezellig driegangendiner, bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Uit onze jaarlijkse enquΓͺtes blijkt dat Resto VanHarte heel belangrijk is voor het sociale netwerk van onze gasten. Aan tafel bij Resto VanHarte vinden ze een luisterend oor en bloeien vriendschappen op.

Joke 75: "Dankzij Resto VanHarte heb ik veel gezellige contacten in de buurt. Ik vind sociaal contact heel belangrijk. Daarom ga ik graag naar Resto VanHarte. Het is er heel gezellig en ik voel me welkom. Als ik niet naar Resto VanHarte zou gaan, zou ik me wel alleen voelen."