in regio Den Haag

Doneren tegen eenzaamheid

De eenzaamheid in Den Haag is groot. Daarom organiseert Resto VanHarte in buurthuizen wekelijks driegangendiners. Want samen eten verbindt. Met iedere 8 euro maak jij een ontmoeting mogelijk die bewoners van Den Haag een steuntje in de rug geeft. Heel hartelijk dank!

Ja, ik doneer tegen eenzaamheid in Den Haag!

Hoe vaak wil je doneren? 
Eenmalig doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
Maandelijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Per kwartaal doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Jaarlijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Ik doneer vanuit mijn bedrijf

Laat weten wie je bent

Anoniem doneren?
Gegevens
Bedrijfsgegevens

Betaalgegevens

Betalen met iDeal
Betalen via machtiging

Onze locaties in Den Haag

Een op de tien mensen is ernstig eenzaam. Resto VanHarte en haar vrijwilligers vinden dat iedereen erbij hoort! Niemand zou elke avond ongewenst alleen moeten eten. Daarom is bij Resto VanHarte iedereen welkom om gezellig aan te schuiven en nieuwe mensen te leren kennen. Samen zorgen we voor minder eenzaamheid in Nederland.

Vriendschappen bloeien op aan tafel

Op bijna vijftig plekken brengen Resto VanHarte en haar vrijwilligers, mensen bij elkaar aan de eettafel. In onze buurtrestaurants genieten buurtgenoten samen van een lekker, gezond en gezellig driegangendiner. Het is een leuke en laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen en je netwerk uit te breiden. Samen eten en samen koken: een beproefd recept tegen eenzaamheid.

Joke 75: "Dankzij Resto VanHarte heb ik veel gezellige contacten in de buurt. Ik vind sociaal contact heel belangrijk. Daarom ga ik graag naar Resto VanHarte. Het is er heel gezellig en ik voel me welkom. Als ik niet naar Resto VanHarte zou gaan, zou ik me wel alleen voelen."

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook structureel doneren?

Jazeker! Via ons donatieformulier op de pagina Doneren vind je de mogelijkheid om eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren. Heel hartelijk dank!

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.