"Bij Resto VanHarte kom je veel verschillende mensen tegen"

Luc van Straeten (68): β€œSinds ruim een jaar werk ik met veel plezier als vrijwilliger bij Resto VanHarte in Amsterdam-Oost. Voorheen werkte ik als loopbaanadviseur bij het ROC van Amsterdam. Ik ben nu met pensioen.

Op het moment dat je niet meer werkt, is het leuk om nieuwe mensen te blijven ontmoeten. Bij Resto VanHarte kom je veel verschillende mensen tegen. Dat geldt voor onze gasten, maar ook voor de vrijwilligers. We hebben een vast team en er komen ook vaak incidentele vrijwilligers: die één of meerdere keren meehelpen. Dat zorgt voor een mooie afwisseling.

Het team is heel leuk, dat zorgt ervoor dat ik steeds weer zin heb om te komen. En je bezorgt mensen een mooie avond met gezelschap en lekker eten. Dat geeft me een goed gevoel.

Word ook vrijwilliger

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!