Bij Resto VanHarte kan ik mijn passie voor koken combineren met het zorgen voor mensen

Marina (42) zet zich al meer dan vier jaar in als vrijwilliger voor Resto VanHarte in Amsterdam-Noord. Ze helpt mee in de keuken en in het restaurant. Toen ze vanwege de coronacrisis haar baan in de sales kwijtraakte, zocht ze contact met Vrijwilligers Centrale Amsterdam om zich in te zetten voor de buurt. Zo kwam ze bij Resto VanHarte terecht.

Marina: β€œBij Resto VanHarte kan ik mijn passie voor koken combineren met het zorgen voor mensen. Mijn persoonlijke kracht zit in het opbouwen van relaties en het verbinden van mensen. Daarom vind ik mijn werk bij Resto VanHarte ook zo leuk. Het is mooi om te zien dat we mensen bij elkaar brengen en dat zij echt een relatie opbouwen met elkaar. Ik vind het heel bijzonder, vooral met kerst als mensen niet alleen willen zijn en bij Resto VanHarte warmte en gezelligheid ervaren. Daar word ik echt blij van.

Naast mijn werk in Amsterdam-Noord help ik ook mee met KinderResto. Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs iets te leren. En we hebben heel veel lol tijdens de kooklessen.”

Word ook vrijwilliger

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!