Adopteer een tafel voor een jaar

Wil je een tastbaar verschil maken in de strijd tegen eenzaamheid en tegelijkertijd je persoonlijke betrokkenheid of die van je bedrijf tonen? Overweeg dan om een tafel te adopteren in onze buurtrestaurants gedurende een heel jaar. Jouw steun zal direct bijdragen aan het creëren van warme, gastvrije plekken waar mensen samenkomen, verbindingen leggen en een gevoel van gemeenschap ervaren. Je bepaalt uiteraard zelf in welke stad en in welke buurt je een tafel sponsort. Je draagt bij aan een initiatief dat een positieve impact heeft op het welzijn van buurtbewoners. Met jouw steun kunnen we niet alleen maaltijden serveren, maar ook een omgeving creëren waarin mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. En waarbij iedereen welkom is, ook zij die het minder hebben.

Als sponsor draag je niet alleen bij aan de bestrijding van eenzaamheid, maar krijg je ook de kans om jouw maatschappelijke betrokkenheid te tonen aan een breed publiek. Samen kunnen we een verschil maken en een warmere, hechtere gemeenschap opbouwen waarin niemand zich alleen hoeft te voelen. Neem, als je dat wilt, vandaag nog contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl over de mogelijkheden of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank namens alle eenzame mensen in jouw buurt!

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

We sturen je graag een bevestiging

Gegegevens
6 characters left
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dé prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin Máxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!