Adopteer een Resto voor een jaar

Wil je een grote positieve impact maken? Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen eenzaamheid en tegelijkertijd jouw persoonlijke betrokkenheid of die van je bedrijf tonen aan een breed publiek? Overweeg dan om één van onze buurtrestaurants gedurende een heel jaar te sponsoren. Jouw steun draagt direct bij aan warme gastvrije ontmoetingsplekken in de buurt waar mensen samenkomen, verbindingen leggen en een gevoel van gemeenschap ervaren. Zo zorgen we samen voor minder eenzaamheid en meer sociale cohesie.

Past bij jouw interesses en wensen

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke interesses en wensen of die van je bedrijf. Samen bekijken we in welke stad en in welke buurt we de meeste impact kunnen maken. Daarbij bespreken we ook op welke manier de schenking plaatsvindt

Wij vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden. In overleg bepalen wij hoe je dat graag wilt. Je hebt een vast aanspreekpunt. Als je wilt, ontvang je ons jaarverslag, wij sturen je regelmatig onze nieuwsbrief en je bent van harte welkom om het door jou gesponsorde Resto te bezoeken of, als je dat wilt, zelf de handen uit de mouwen te steken. Uiteraard zijn ook collega's, medewerkers en relaties van harte welkom om te zien hoe we samen zorgen voor meer verbinding in de buurt.

Met jouw steun kunnen we niet alleen maaltijden serveren, maar ook een omgeving creΓ«ren waarin mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Samen kunnen we een verschil maken en een warmere, hechtere gemeenschap opbouwen waarin niemand zich alleen hoeft te voelen.

Wil je met ons van gedachten wisselen of heb je vragen? Neem dan contact op met onze directeur Polle Janssens via p.janssens@restovanharte.nl of 020 - 303 30 30 of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank namens alle gasten van Resto VanHarte!

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

We sturen je graag een bevestiging

Gegegevens
6 characters left
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal