Word vrijwilliger bij Resto VanHarte!

Word vrijwilliger bij Resto VanHarte!Wil jij bijdragen aan een betere buurt? Ben je op zoek naar een plek waar je je kan inzetten voor de ander, nieuwe mensen kan leren kennen en de ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen? Kom dan als vrijwilliger werken bij Resto VanHarte. We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past. Wil zoeken altijd mensen voor de keuken of de ediening, communicatie & publiciteit of in coördinatie & management? Meld je aan!

Bekijk hier de video over werken als vrijwilliger bij Resto VanHarte

Keuken & bediening

Wil jij helpen bij het doen van de inkopen, de maaltijd bereiden, tafel dekken, de ruimte gezellig maken, afrekenen, gasten bedienen en opruimen? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers in de bediening of in de keuken.

Communicatie & publiciteit

Vrijwilligers en stagiairs communicatie en publiciteit helpen ons met bijvoorbeeld lokale promotie van activiteiten en de inzet van social media. Wil jij onze naamsbekendheid vergoten bij jou in de buurt?

Coördinatie & management

Ben jij de vrijwilliger die vanuit eigen kennis en ervaring meer verantwoordelijkheden naar je toe te wilt trekken? Dan bieden wij de kans om jezelf te ontwikkelen. Je kunt management- of coördinerende taken op je nemen of een specifiek project begeleiden.

Interesse? Kijk hier voor de lijst met actuele vacatures of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact