29 september t/m 6 oktober

Week tegen Eenzaamheid

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen we mensen bij elkaar aan de eettafel en vragen we aandacht voor het onderwerp.

Samenwerking Albert Heijn

Samen met Albert Heijn organiseren we op vijftig locaties gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. Daarnaast helpt Albert Heijn ons door mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen voor een diner bij VanHarte: via de media en in de winkel.

Meld je aan

Reserveer nu voor een van de speciale diners tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Zoek hieronder een locatie bij jou in de buurt om te reserveren.

2
7
5
2
2
3
2
3
4
6
2
3

Doe mee

Werken als vrijwilliger bij Resto VanHarte is een mooie manier om een ander te helpen en om nieuwe mensen te leren kennen. Vind je het leuk om mee te helpen in de keuken of in de bediening? Of wil je helpen met fondsenwerving, PR & communicatie of fotografie?

Steun ons

Doneer nu!

Doneer direct een maaltijd of bedrag aan Resto VanHarte.

Lees verder

Kom in actie

Zet je in voor Resto VanHarte! Bekijk hier hoe jij kunt bijdragen.

Lees verder

Als bedrijf

Steun Resto VanHarte als bedrijf en word (lokale) partner.

Lees verder

Partners

Resto VanHarte organiseert activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid samen met:

Albert Heijn

Albert Heijn

Een tegen Eenzaamheid

Een tegen Eenzaamheid

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

U kunt eenvoudig reserveren via de pagina Kom eten. Zoek en klik op een Resto bij u in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar onze reserveringslijn via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) of een mail sturen naar info@restovanharte.nl.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland. Kijk op de pagina Kom eten voor een overzicht van al onze locaties.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wilt u ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Hoe kan ik doneren?

U kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren.

Alle vragen