Onze organisatie

Bij Resto VanHarte werken bevlogen vrijwilligers en betaalde medewerkers op ons hoofdkantoor in Amsterdam en in onze Resto's verspreid door Nederland. Onze stichting heeft een bestuurder en een Raad van Toezicht. 

Bestuur

Onze algemeen directeur en bestuurder Polle Janssens is verantwoordelijk voor het behalen van het doel. Hij bestuurt de stichting en neemt beslissingen op strategisch niveau. 

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het functioneren van de bestuurder, het beleid en de algemene gang van zaken bij Resto VanHarte. In onze statuten is vastgelegd hoe Resto VanHarte functievermenging en onafhankelijkheidsconflicten van bestuurder en toezichthouders voorkomt.

Medewerkers

In onze buurtrestaurants werken teams van bevlogen vrijwilligers onder begeleiding van een Restomanager en een Horecamanager. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het goed functioneren van het Resto. Zij worden hiervoor ondersteund door collega's van het hoofdkantoor op de afdelingen administratie, financiĆ«n, IT, personeelszaken, operatie, marketing & communicatie en fondsenwerving. 

Kijk hier voor een overzicht van alle Resto's en bijbehorende  contactgegevens. 

Keurmerken

Resto VanHarte beschikt over het CBF Keur voor goede doelen, een kwaliteitsstempel van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Resto VanHarte is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Hierdoor kunt uw gift aan Resto VanHarte aftrekken van uw belastbaar inkomen.

Jaarverslag 

Wil jij weten hoe we ons werk deden in 2019?  Blader door het online magazine of lees ons jaarverslag 2019