Doneer nu!

Financieel beleid

vanharte financien01Het werk van Resto VanHarte is mogelijk dankzij de bijdragen van particulieren en bedrijven, en subsidies van fondsen en overheden. Resto VanHarte doet er alles aan om de kosten van de organisatie zo laag mogelijk te houden, zodat we zo veel mogelijk geld kunnen besteden aan het organiseren van geslaagde Resto-avonden en het uitbreiden van het aantal Resto’s.

Resto VanHarte beschikt over het CBF Keur voor goede doelen, een kwaliteitsstempel van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Het garandeert dat gevers erop kunnen vertrouwen dat we verantwoord met hun gift omgaan.
 
Resto VanHarte is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Hierdoor kunt u uw gift aan Resto VanHarte aftrekken van uw belastbaar inkomen.
 
Meer over ons financieel beleid leest u in de jaarrekening.
 
Nationale Postcode Loterij
Resto VanHarte wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Daar zijn we ontzettend blij mee. In de Postcode Loterij hebben we een partner gevonden in de strijd tégen isolement en vóór meer leefbaarheid.
 
Partners
Steun van diverse bedrijven heeft ertoe geleid dat er steeds meer Resto’s kunnen worden geopend, verspreid door het hele land. Niet alleen door financiële sponsoring, maar ook door de inzet van personeel, producten, diensten en trainingen. Onze partners uit het bedrijfsleven zijn onder andere: Rabobank, ABN AMRO, Achmea, Sodexo. Lees hier meer over partners in het bedrijfsleven.
 
Fondsen
Een aantal fondsen, zoals Het Oranje Fonds, Kansfonds, Fonds 1818, RCOAK en het VSBfonds steunt Resto VanHarte vanuit hun filosofie van maatschappelijke betrokkenheid. Hetzelfde geldt voor serviceclubs, zoals Lions Clubs en Rotary's.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact