Vrijwilligers Ede

Gastvrouw / Gastheer

Word jij vrijwilliger bij Resto VanHarte Ede?

Ben jij op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan? Wil je samen koken of je misschien op een andere manier inzetten voor de ander? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou. We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Waar vind je ons?

Onze buurttafel is in Vilente De Pleinen vlakbij de Bellenstein. Wij starten elke woensdag om drie uur met de voorbereiding en het dekken van de tafels, om zes uur begint de maaltijd en na het schoonmaken zijn we meestal om halfnegen klaar.

Wie zoeken wij?

In Ede zijn we op zoek naar vrijwilligers die graag gasten ontvangen en eventueel mee willen helpen in de keuken. Je bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en je medevrijwilligers. Door je open houding komen anderen snel naar je toe bij vragen. Je bent behulpzaam en toont aandacht voor een ander.

Wat wij jou geven

Resto VanHarte biedt je de mogelijkheid om je kennis in te zetten voor vrijwilligerswerk waar je voldoening uit haalt. Zo help je mee aan een samenleving waarin mensen weer contact hebben met elkaar.

Als vrijwilliger bij Resto VanHarte leer je nieuwe mensen kennen, vaak in je eigen buurt. Je werkt samen met bevlogen collega’s voor een ambitieuze organisatie.

Over Resto VanHarte

Een Resto is een gezellig buurtrestaurant waar iedereen mag aanschuiven. Het is de plek waar eenzaamheid wordt ingeruild voor een luisterend oor. En dat onder het genot van een lekkere en gezonde maaltijd. Samen met onze vrijwilligers verwelkomen we gasten op meer dan 40 locaties. Dit zijn plekken in grote en middelgrote steden waar we met z’n allen eenzaamheid willen tegen gaan. Want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam en wij willen die eenzaamheid bestrijden.

De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn een professioneel team van Restomanagers, Horecamanagers en vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een klein team in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zorgt Resto VanHarte jaarlijks voor meer dan 140.000 ontmoetingen! En waar we kunnen organiseren we ook nog andere activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan.

Meer informatie over Resto VanHarte vind je op www.restovanharte.nl.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast geworden neem dan snel contact op met onze Horecamanager, Peter Heslinga

Telefonisch 06 2884 8573 of per mail p.heslinga@restovanharte.nl