Vrijwilliger communicatie en PR

Wil jij helpen om Resto VanHarte in jouw woonplaats op de kaart te zetten? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als communicatievrijwilliger voor Resto VanHarte.

Omschrijving

Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Buurtgenoten ontmoeten elkaar tijdens een gezellig, gezond en betaalbaar driegangendiner. Vrijwilligers en professionals runnen onze sociale buurtrestaurants.  Als organisatie zonder winstoogmerk draait Resto VanHarte op subsidies, fondsen en giften van donateurs.

De uitdaging

Het is belangrijk dat we ons op allerlei manieren promoten. Buurtbewoners weten het Resto te vinden en zijn op de hoogte van alle activiteiten. Lokale sponsors dragen Resto VanHarte een warm hart toe. Lijkt het jou interessant om op het gebied van communicatie ondersteuning te bieden samen met het Restoteam en de collega‚Äôs van de landelijke afdeling Communicatie en PR? Dan is dit vast iets voor jou.

Vaardigheidseisen

Je weet welke acties perswaardig zijn. Je bent handig met social media en je ziet mogelijkheden om Resto VanHarte lokaal (en in samenwerking met het VanHarte centrum) te promoten. Je bent initiatiefrijk en creatief (met woord en beeld).

Interesse? Laat het ons weten via sollicitatie@restovanharte.nl onder vermelding van de stad waar je wilt gaan helpen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.