Restomanager Den Haag


Resto VanHarte zoekt voor haar locaties in Den Haag per direct een

Restomanager met horecavaardigheden

Voor 32 uur per week

 Algemeen

De stichting VanHarte heeft in 2004 het initiatief genomen voor Resto VanHarte. Een Resto is het gastvrije en betaalbare buurtrestaurant waar ontmoetingen centraal staan, inmiddels op 50 locaties in het land. Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en biedt een plek in de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dat is hard nodig, want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich er vaak alleen voor staan. De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn een professioneel team van Resto Managers en de vrijwilligers, ondersteund door een klein landelijk team in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zet Resto VanHarte jaarlijks meer dan 180.000 maaltijden op tafel en worden rondom die tafel relevante activiteiten georganiseerd.

De uitdaging

Jouw centrale taak als Restomanager is te zorgen voor verbinding binnen en buiten het Resto. Daarnaast heb je de taak om een betaalbare en gezonde maaltijd samen te stellen voor de gasten en een bijzondere avond te realiseren. Je doet dit samen met vrijwilligers. Je begeleidt vrijwilligers in het Resto en stimuleert een optimale inzet van jouw team.

Je creëert en onderhoudt draagvlak en naamsbekendheid in de wijk, bij de gemeente en bij het lokale bedrijfsleven. In de stad houd jij je bezig met netwerken, relatiebeheer, realiseren van sponsoring en samenwerkingsprojecten en je signaleert kansen voor subsidies en fondsenwerving.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de samenwerking tussen jouw Resto en de organisaties in de wijk die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn, veiligheid, religie, werkgelegenheid en cultuur die passen bij de missie van Resto VanHarte.

Dit alles in afstemming met het regiomanagement. 

De taken

Versterken van jouw Resto

  • Bevorderen van een zo omvangrijk mogelijk gastenbestand en contacten tussen verschillende doelgroepen (gasten, vrijwilligers en samenwerkingspartners);
  • Onderhouden van de samenwerking tussen jouw Resto en de organisaties in de wijk die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn, veiligheid, religie, werkgelegenheid en cultuur;
  • Naar aanleiding van de toezeggingen van subsidies en fondsen thema-avonden ontwikkelen en organiseren, indien mogelijk in samenwerking met bovenstaande organisaties;
  • Openen van nieuwe locaties in 2021;
  • Binnenhalen en begeleiden van cateringsopdrachten;
  • Verantwoordelijk voor het aanleveren van informatie voor de jaarplannen en het jaarverslag;
  • Samen met het regioteam verantwoordelijk voor de verantwoording richting fondsen en andere geldverstrekkers.

Management en marketing

  • Signaleren en uitbouwen van lokale fondsenwerfmogelijkheden, subsidies, partnerships en marktkansen en deze realiseren in samenspraak met het regioteam;
  • Lokaal ondersteunen van landelijke PR-activiteiten;
  • Lokale naamsbekendheid vergroten onder de verschillende doelgroepen;
  • Zorgdragen voor een correct financieel beheer van het Resto;
  • Samen met de Regiomanager verantwoordelijk voor een sluitende begroting van het Resto.

Realiseren van een gezonde maaltijd en daarbij verantwoordelijk voor:

  • De ontwikkeling van een herkenbare menucyclus en innovaties t.b.v. een gezonde leefstijl;
  • De organisatie van de inkoop van keukenmateriaal en ingrediënten;
  • Het aansturen en organiseren van activiteiten/evenementen o.a. menu, offertes, personele invulling/vervanging;
  • De organisatie van de inkoop van verhuurspullen voor activiteiten/evenementen op locatie;
  • De organisatie van transport van food en non food voor activiteiten/evenementen op locatie;
  • De organisatie van de aankleding en inrichting van het Resto;
  • Het handhaven van en voldoen aan de hygiëneregels.

 Optimale inzet van vrijwilligers

  • Verantwoordelijk voor werving, selectie, inroosteren, begeleiden, aansturen  en doorstroom van vrijwilligers;

 Wij zoeken

We zoeken een sociale en verbindende Restomanager met horecavaardigheden die sterk ondernemend is en initiatief neemt. Je herkent je in de competenties ondernemerschap, netwerken, verbindend en samenwerkingsgerichtheid.

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau;
  • Een afgeronde opleiding tot kok, minimaal op MBO 3 niveau;
  • Beschikken over een leermeesterdiploma en een diploma sociale hygiëne;
  • Aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring als eindverantwoordelijke in de keuken;
  • Je bent een ervaren, gepassioneerd en zelfstandig manager (mensenmanager);
  • Je hebt aantoonbaar ervaring in relatiebeheer;
  • Binnen de regio heb jij een actief netwerk binnen de welzijnssector, overheden en zakelijke markt;
  • Je bent sociaal vaardig, sturend en motiverend naar je collega's als ook naar derden;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent woonachtig in Den Haag of in de directe omgeving.

Wij bieden

  • Een afwisselende baan waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, waarin jij je steentje bijdraagt aan de samenleving;
  • Het bruto maandsalaris bedraagt € 3.008,04 (gebaseerd op een fulltime dienstverband);
  • Reiskostenvergoeding voor maximaal 60 kilometer per dag;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en collectieve ziektekostenverzekering.

Reacties

Je motivatie en CV kun je sturen naar: sollicitatie@restovanharte.nl ter attentie van Oona van Vuren. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met André Steentjes, Regiomanager op 06-22960096.