Regiocoördinator

Resto VanHarte zoekt per direct een Regiocoördinator 

voor 32 - 40 uur per week

Mensen een fijne avond bezorgen. Hen een luisterend oor en een lekkere maaltijd bieden. Dat doen wij bij Resto VanHarte, want wij geloven dat samen eten het recept is tegen eenzaamheid! Wil jij helpen om eenzaamheid te bestrijden? Vind je het leuk om teams te helpen en te begeleiden? Heb je ideeën over hoe wij onze Resto’s nog leuker kunnen maken? Dan willen wij jou heel graag als nieuwe collega!

Een Regiocoördinator bij Resto VanHarte

Als Regiocoördinator werk je in het hart van onze stichting. Je werkt nauw samen met de Regiomanager en bent mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze buurtrestaurants: de Resto’s. Samen met de teams op de locaties zorg je ervoor dat we elke dag honderden gasten en vrijwilligers een gezellige avond bezorgen. Naast de reguliere Resto's zijn er verschillende projecten in de regio. We zoeken iemand die onze teams kan begeleiden en sturen in de opzet, uitvoer en verantwoording van de jaarplanning van al onze Resto’s, het opstellen van de begroting van de Resto’s en projecten, het opstarten van nieuwe Resto’s en KinderResto’s, het accountmanagement richting Stakeholders.

Wij zoeken dus iemand die:

● Ervaring heeft in het aansturen van teams op afstand;

● Op systematische en resultaatgerichte manier te werk gaat;

● Oog heeft voor kwaliteit van de activiteiten en processen;

● Veel ballen tegelijk omhoog kan houden en goed kan prioriteren;

● Een sterk cijfermatig inzicht heeft;

● Een HBO werk- en denkniveau heeft. Dat betekent niet dat je een HBO diploma nodig hebt. Kennis en ervaring vinden wij belangrijker. Zeker als je ons enthousiasme deelt om met eten eenzaamheid te bestrijden.

Wat wij jou bieden

● Een zelfstandige functie in een groeiende sociale non-profit onderneming;

● Een werkomgeving vol met enthousiaste mensen die hard werken om de eenzaamheid in Nederland te bestrijden;

● Een salaris van min.€ 3.250,00 en max. € 3.400,00 bruto per maand op FT basis;

● Een laptop en een telefoonvergoeding;

● Een goede pensioenvoorziening;

● En reiskostenvergoeding.

Over Resto VanHarte

Meer informatie over Resto VanHarte vind je op www.restovanharte.nl.

Ben jij onze nieuwe Regiocoördinator?

Zie jij jezelf werken als Regiocoördinator voor Resto VanHarte? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 22 augustus a.s. naar: sollicitatie@restovanharte.nl ter attentie van Oona van Vuren.

Neem voor vragen over het werk contact op met Oona van Vuren. Zij is HR Adviseur en kan je er meer over vertellen. Je kunt haar bereiken op: 06 4618 3422.

De gesprekken zullen worden gehouden op woensdag 8 september a.s.