Projecten

Jaarlijks rollen we meerdere landelijke projecten uit. Meestal doen we dit in samenwerking met één van onze partners.

Bij Resto VanHarte draait het om onze Resto's: daar vinden buurtgenoten elkaar en krijgen zij de kans om hun sociale netwerk uit te breiden. Onze focus is dus lokaal, maar daarnaast rollen we ook landelijke projecten uit omdat deze helpen om meer impact te maken, onze zichtbaarheid te vergroten of om kosten te besparen. Hieronder lichten we er een paar uit.

Onvergetelijke kookclubs

Resto VanHarte en Alzheimer Nederland organiseren samen Onvergetelijke Kookclubs voor mensen met dementie én hun naasten.

Lees verder

Zero waste

Resto VanHarte en Stichting VoedselSurplus slaan de handen ineen om voedselverspilling tegen te gaan.

Lees verder

Liefdevolle kerst

Onder de noemer ‘Een liefdevolle kerst voor iedereen’ organiseerden we samen met Albert Heijn feestelijke kerstlunches en een grote online kerstshow op kerstavond.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Heeft Resto VanHarte een keurmerk?

Resto VanHarte voldoet aan de regels die aan een ANBI worden gesteld en heeft dan ook de ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen nut beogende instelling. Een instelling die deze status heeft, is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Daarnaast zijn giften aan ANBI’s aftrekbaar van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Raadpleeg voor nadere informatie over de fiscale regels voor ANBI’s de website van de belastingdienst. Meer informatie over geven aan Resto VanHarte en aftrekbaarheid van de belasting? Neem dan contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl

Waar kan ik het jaarverslag vinden?

De jaarverslagen van Resto VanHarte zijn terug te vinden op de pagina Organisatie.

Met welke partners werkt Resto VanHarte samen?

Resto VanHarte heeft een langdurige samenwerking met verschillende partners, waaronder de Postcodeloterij. Kijk voor meer informatie op de pagina Partners.

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.