Partners

Resto VanHarte kan bij het tegengaan van eenzaamheid rekenen op de steun van partners uit het bedrijfsleven, overheid en stichtingen. Zij maken ons werk mogelijk.

Wil uw organisatie ook meehelpen om eenzaamheid te bestrijden? U bent van harte welkom! Neem contact op met John van Duin via 020-30 33 034 of fw@restovanharte.nl.

Projecten

De Onvergetelijke Kookclubs, het No Waste project en een liefdevolle samenwerking met Albert Heijn... Slechts een greep uit de projecten die we ieder jaar samen met partners organiseren.

Een aantal van onze partners zijn:

Nationale Postcode Loterij

Sinds 2009 ontvangt Resto VanHarte jaarlijks een aanzienlijke bijdrage van de Postcode Loterij.

De Postcode Loterij steunt Resto VanHarte niet alleen financieel: de samenwerking levert ook veel extra publiciteit op, waardoor de naamsbekendheid van Resto VanHarte toeneemt. We zijn ontzettend blij met de steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers.

Albert Heijn

Sinds 2021 werken we samen met Albert Heijn.

In 2021 was Resto VanHarte onderdeel van de liefdevolle kerstcampagne van Albert Heijn. Voor de tweede keer op rij hadden we te maken met een lock down wegens corona. In alle Resto's waren feestelijk kerstlunches en afhaaldiners en op kerstavond vond een spetterend online kerstshow plaats.

Op deze manier wilden we ervoor zorgen dat iedereen die dat wilde samen kerst kon vieren

MAGGI

In 2019 organiseerden MAGGI en Resto VanHarte voor het eerst buurtdiners tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Op zeven Resto VanHarte locaties genoten jong en oud samen van een heerlijk diner inclusief MAGGI-soep. Ook in 2020 en 2021 konden we -ondanks corona - gezamenlijk diners organiseren in zeven steden in Nederland.

Facilicom Group Foundation

De Facilicom Group Foundation ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een inspirerende leefomgeving voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Medewerkers van facilitaire dienstverlener Facilicom werken mee als vrijwilliger in de Resto’s. En Facilicom steunt ons werk met medewerkersacties waarvan de opbrengst gaat naar het goede doel.

KRO-NCRV

KRO-NCRV streeft, net als Resto VanHarte, naar een maatschappij waar mensen weer omkijken naar elkaar. Daarom organiseert KRO-NCRV fondsenwervende acties voor goede doelen, waaronder Resto VanHarte, onder haar leden. Ook organiseert de KRO-NCRV diners in samenwerking met Resto VanHarte. In 2019 vonden er op dertig Resto VanHarte locaties Joris’ Kerstboomdiners plaats voor 3000 mensen totaal. In 2020 organiseerden we samen het Grootste Online Kerstdiner van Nederland.

Chaudfontaine

Chaudfontaine, het mineraalwatermerk van Coca-Cola, is sinds 2018 onze samenwerkingspartner.

Chaudfontaine maakt ontmoetingsdiners mogelijk en sponsort daarnaast door het leveren van mineraalwater tijdens festivals en barbecues.

Ook zijn er veel medewerkers van Chaudfontaine die zich inzetten als vrijwilliger.

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Heeft Resto VanHarte een keurmerk?

Resto VanHarte heeft de ANBI-status en is een CBF-Erkend Goed Doel.

Waar kan ik het jaarverslag vinden?

De jaarverslagen van Resto VanHarte zijn terug te vinden op de pagina Organisatie.

Met welke partners werkt Resto VanHarte samen?

Resto VanHarte heeft een langdurige samenwerking met verschillende partners, waaronder de Postcodeloterij. Kijk voor meer informatie op de pagina Partners.

Alle vragen