Onze partners

Resto VanHarte kan bij het tegengaan van eenzaamheid rekenen op de steun van partners uit het bedrijfsleven, overheid en stichtingen. Zij maken ons werk mogelijk. Wil jouw organisatie ook meehelpen om eenzaamheid te bestrijden? Je bent van harte welkom! Neem contact op met Margo de Kok via m.dekok@restovanharte.nl of 06 27841454

Een aantal van onze partners zijn: 

De Nationale Postcodeloterij

Sinds 2009 ontvangt Resto VanHarte jaarlijks een aanzienlijke bijdrage van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij steunt Resto VanHarte niet alleen financieel: de samenwerking levert ook veel extra publiciteit op, waardoor de naamsbekendheid van Resto VanHarte toeneemt. We zijn ontzettend blij met de steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers. 

Chaudfontaine

Chaudfontaine, het mineraalwatermerk van Coca-Cola, is sinds 2018 onze samenwerkingspartner. Chaudfontaine maakt ontmoetingsdiners mogelijk en sponsort daarnaast door het leveren van mineraalwater tijdens festivals en barbecues. Ook zijn er veel medewerkers van Chaudfontaine die zich inzetten als vrijwilliger. 


KRO-NCRV

KRO-NCRV streeft, net als Resto VanHarte, naar een maatschappij waar mensen weer omkijken naar elkaar. Daarom organiseert KRO-NCRV fondsenwervende acties voor goede doelen, waaronder Resto VanHarte, onder haar leden. Ook organiseert de KRO-NCRV diners in samenwerking met Resto VanHarte. In 2019 vonden er op dertig Resto VanHarte locaties Joris’ Kerstboomdiners plaats voor 3000 mensen totaal. In 2020 organiseerden we samen het Grootste Online Kerstdiner van Nederland.

ISS

ISS Facility Services sponsort Resto VanHarte onder andere met een afdracht van ieder verkocht flesje Chaudfontaine. Ze zetten hun medewerkers als vrijwilliger in bij de Resto’s, helpen ons het netwerk van bedrijfsponsors te vergroten en bedenken samen met ons leuke activiteiten om meer verbinding te creëren in de buurt. Zo organiseerden ze samen met Go Tan en Chaudfontaine een speciaal Food Take Away Festival voor circa 210 Rotterdammers en Tilburgers. 


Facilicom

De Facilicom Group Foundation ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een inspirerende leefomgeving voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Medewerkers van facilitaire dienstverlener Facilicom werken mee als vrijwilliger in de Resto’s. De Facilicom Foundation levert daarnaast een financiële bijdrage aan het project Buurtafel waarin Resto VanHarte een platform wil bieden aan alle sociale eetinitiatieven.


Rabobank

De Rabobank ondersteunt Resto VanHarte op lokaal niveau. Zij hebben meerdere thema-avonden mogelijk gemaakt, bijvoorbeeld avonden over een gezonde leeftijl en voeding, mantelzorgdiners en integratiediners. Ook zijn er medewerkers van de Rabobank die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte


ING

De ING ondersteunt Resto VanHarte met lokale acties en crowdfunding. Ook zijn er medewerkers van de ING die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.

Redevco

Redevco maakte zeventien edities van Dans VanHarte mogelijk in Amsterdam. Dans VanHarte is een coproductie tussen Resto VanHarte en mini-evenement Het DansPaleis. Samen organiseerden wij diner-dansants voor 60 plussers in de regio Amsterdam om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.  

Heembouw

Resto VanHarte werkt al jaren samen met Heembouw. Medewerkers van Heembouw helpen vaak met hun team bij Resto VanHarte avonden en grote events. Resto VanHarte kan ook altijd een beroep doen op de expertise van Heembouw bij verbouwingen en bouwplannen.