Ramadandiners zorgen voor verbinding tussen buurtgenoten

Resto VanHarte viert de start van Ramadan met gezellige buurtdiners

In maart organiseert Resto VanHarte in vijf steden een gezellig buurtdiner om de start van Ramadan te vieren. Het gaat om diners in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. De diners worden mede mogelijk gemaakt door Redevco. Speciaal voor de start van de Ramadan serveert Resto VanHarte driegangen Ramadandiners, uiteraard halal. Op de meeste locaties is er ook live muziek. Reserveren voor de diners kan via www.restovanharte.nl/kom-eten.

Polle Janssens, directeur-bestuurder bij Resto VanHarte: “Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Het is bij ons dan ook altijd mogelijk om te reserveren voor een halal of vegetarisch diner en we houden waar mogelijk rekening met andere dieetwensen. Met het Ramadandiner willen we uitdragen dat mensen van alle mogelijke achtergronden en religies welkom zijn bij ons. Daarom organiseren we niet alleen kerst- en paasdiners, maar vieren we ook Ramadan. Dat maakt de diners bij Resto VanHarte ook zo leuk; buurtgenoten van verschillende leeftijden, achtergronden en culturen ontmoeten elkaar aan de eettafel. Resto VanHarte is hét recept voor een betere buurt. Met onze diners dragen we bij aan het verbinden van wijkbewoners, zodat we eenzaamheid kunnen tegengaan of voorkomen. ”

Iedereen is welkom

De diners vinden plaats van 18.00 tot circa 20.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. De prijs is gemiddeld 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen halve prijs. Reserveren is verplicht via www.restovanharte.nl/kom-eten of 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.