Nieuws

Buurtgenoten ontmoeten elkaar tijdens MAGGI-buurtdiner bij Resto VanHarte in Utrecht

Van 30 september tot en met 7 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Zo ook bij sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte in Utrecht. Op vrijdag 1 en dinsdag 5 oktober vinden hier speciale buurtdiners plaats voor meer verbinding in de stad: op 1 oktober in bij Indekerngezond in Leidsche Rijn en op dinsdag 5 oktober bij het Driegeneratiecentrum in Kanaleneiland. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om gezellig en betaalbaar uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Lees meer

Resto De Rekere Alkmaar

Resto VanHarte De Rekere weer open in Alkmaar

Resto VanHarte gaat per 22 september weer open in wijkcentrum De Rekere. Nadat de Resto-avond er langere tijd niet door kon gaan wegens het coronavirus, staan de deuren nu weer wagenwijd open. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Buurtgenoten kunnen nu weer samen genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Het Resto is om de week geopend op woensdag, op de even weken.

Lees meer

Jetta Klijnsma

Jetta Klijnsma vertrekt als voorzitter Raad van Toezicht Resto VanHarte

Jetta Klijnsma vertrekt per 1 januari 2022 na vier jaar als voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting VanHarte. Met haar kennis van het sociale domein, haar bestuurlijke kwaliteit en haar uitgebreide netwerk leverde zij in een cruciale fase een belangrijke bijdrage om de organisatie een stevig en toekomstbestendig fundament te geven. Het zoeken naar een nieuwe voorzitter is inmiddels gestart.

Lees meer

Interview Polle Janssens, directeur Resto VanHarte

De Week tegen Eenzaamheid is belangrijk voor Resto VanHarte. Tijdens deze week is er veel aandacht voor de oorzaken en gevolgen van eenzaamheid. Als die aandacht helpt ons om nieuwe partners aan ons te binden en extra kracht te ontwikkelen in de strijd tegen eenzaamheid. Zo kunnen wij nog meer van betekenis zijn voor onze gasten. Polle Janssens, directeur van Resto VanHarte, vertelt over het belang van de Week tegen Eenzaamheid

Lees meer

BUURTbus zorgt deze nazomer voor ontmoetingen in de wijk

Resto VanHarte trekt deze nazomer de wijken in met de BUURTbus om verbinding tussen buurtbewoners mogelijk te maken. Afgelopen zomer wisten inwoners van Rotterdam en Dordrecht de buurtbus al te vinden voor een hapje en gezelligheid. Wegens succes biedt Resto VanHarte buurtbewoners ook in september en oktober de mogelijkheid om gezellig te buurten bij de bus. Iedereen is welkom. Heb jij behoefte aan een leuke middag met buurtgenoten? Reserveer dan via de reserveringssite.

Lees meer

Resto VanHarte Den Bosch

Resto VanHarte Den Bosch weer van start

Na een onregelmatige coronaperiode en vakantiesluiting opent Resto VanHarte de deuren van haar resto’s in Den Bosch weer. Op de locaties BBS Boschveld, BBS Hambaken en BBS Nieuw-Zuid is iedereen vanaf september weer welkom voor elkaars gezelligheid en een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Nu BBS Hambaken na een jaar sluiting wegens corona weer open gaat, is er voor iedereen in Den Bosch weer een Resto VanHarte in de buurt.

Lees meer

Resto VanHarte komt ook naar Landsmeer

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte opent in oktober haar deuren in Landsmeer. SamenMeer, de inloop-ontmoetingsplaats van Landsmeer, is verheugd dat de eettafel als verbinding naar het dorp komt. Wekelijks zal er een afwisselend driegangendiner worden gekookt door vrijwilligers en iedereen is welkom.

Lees meer

Resto VanHarte Amsterdam Oost verhuist

Resto VanHarte Amsterdam Oost verhuist!

Resto VanHarte Amsterdam Oost verhuist na de zomerstop van De Flevopoort naar Buurthuis Archipel. Het buurthuis is slechts 400 meter van de oude locatie vandaan, midden in de gezellige Indische Buurt.

Lees meer

Weer open in Den Bosch met een bijzondere gast

Ongeveer een maand geleden zetten we de deuren van onze Resto’s weer wagenwijd open. De eerste openingsavonden waren heel bijzonder, ook in Den Bosch. Op 23 juni waren we in BBS Boschveld voor de derde keer weer open na de lock down. Bij de voorbereiding in de keuken kreeg het team hulp van niemand minder dan Nicolette van Dam. Nicolette heeft veel horecaervaring en dat was te zien! Ze hielp fantastisch mee in de keuken en in de bediening en er was ook ruim de tijd voor een praatje met onze gasten en vrijwilligers. Een zeer geslaagde avond dus.

Lees meer

BUURTbus voor verbinding en contact in de wijk

Resto VanHarte trekt deze zomer de wijken in met de BUURTbus om verbinding tussen buurtbewoners mogelijk te maken. De BUURTbus van Resto VanHarte is een opvallende rode bus met een mobiele keuken. Vanaf juni zijn we aanwezig in diverse wijken in Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch en Tilburg. Heb jij behoefte aan leuke middag met buurtgenoten? Houd dan onze reserveringssite in de gaten voor data en locaties.

Lees meer

Jaarverslag 2020 Resto VanHarte

Jaarverslag 2020

Bekijk ons jaarverslag en lees hoe we dankzij onze medewerkers, vrijwilligers en partners ook in 2020 hebben gezorgd voor ontmoetingen en contact. Hierin komen de landelijke acties Ik kook VanHarte voor jou, de Week tegen Eenzaamheid en Het Grootste Online Kerstdiner van Nederland aan bod.

Lees meer

Opening Resto VanHarte

Onze buurtrestaurants gaan weer open

Resto VanHarte gaat weer open vanaf 5 juni. Na een periode van eenzaamheid zijn we daar ontzettend blij mee! We kijken ernaar uit om onze gasten weer te voorzien van een lekkere maaltijd en gezelligheid. Iedereen is van harte welkom!

Lees meer