Open podia groot succes

Rdam Goochelaar VvdHoogenIn het kader van Geef je Buurt een Boost organiseert Resto VanHarte in heel Nederland open podia. Elk Resto geeft zijn eigen invulling aan het evenement; er zijn talentenjachten, dinnershows en festivals. Een prachtige manier om kennis te maken met elkaar en de verschillende culturen in de buurt. Kijk hier naar het filmpje met buurtbewoners uit Rotterdam Noord.

De eerste activiteiten zijn inmiddels geweest. Zo was er een open podium in Amsterdam waarbij talentvolle Amsterdammers muziek maakten; van singer songwriters tot Argentijnse zangeressen en een fanfareband. In Alkmaar waren er voordachten, muzikale optredens en zelfs circusacts. En tijdens de Talentenparade in Rotterdam lieten artiesten uit zeer uiteenlopende culturen zien wat ze konden. Ook in Maastricht, Utrecht, Den Haag, Venlo, Dordrecht, Tilburg, Den Bosch en Amersfoort vonden succesvolle open podia plaats.

Komende weken zijn er open podia bij de Kom Erbij Festivals in Zwolle en Middelburg. Enschede, Groningen, Leeuwarden, Haarlem en Leiden bieden in oktober een podium aan lokaal talent.

Deze zomer startte Resto VanHarte het project Geef je Buurt een Boost. Het project bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden. Doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. Na de buurtbbq’s en de open podia is de volgende activiteit een Cook off.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact