Tussen startschot en finish

10 jaar zwolleMet een startschot in Den Bosch en met de finish in Den Haag hebben we de stedelijke viering van tien jaar Resto VanHarte afgerond. En wat een feest was het! Klein, groot, verrassend, ontroerend, muzikaal en theatraal; iedereen heeft er zijn of haar eigen draai aan gegeven. Precies zoals we Resto VanHarte graag zien en vooral iets om heel trots op te zijn.
 
Trots op de tomeloze inzet van de vrijwilligers, trots op de inventiviteit en betrokkenheid, trots op jullie doorzettingsvermogen om met de altijd beperkte middelen er iets moois van te maken. En, dat moet toch ook gezegd worden, met waanzinnig lekker en gevarieerd eten!
 
We hebben honderden mensen weer even de waarde van Resto VanHarte getoond, we zijn goed vertegenwoordigd in de media geweest en vele bestuurders hebben hun steun voor de komende jaren in ieder geval mondeling toegezegd.  En juist dat laatste is belangrijk, want we willen nog zeker 10 jaar door met een verbindend Resto VanHarte als hét recept voor een betere buurt! 
 
Rob Kars, directeur
 
10 jaar alkmaar
 
10jaarenschede

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact