Resto VanHarte gaat voor de volgende 10 jaar!

Maliebaanloop utrecht Michel Reij 2013 foto 350Het is feest bij Resto VanHarte. We bestaan tien jaar en dat vieren we in alle Resto’s.
In deze tien jaar serveerden we meer dan
1 miljoen maaltijden, werden talloze handen geschud, nieuwe vriendschappen gesloten, schouderklopjes uitgedeeld en menig glimlach waargenomen. Meer dan 25.000 wijkbewoners vonden in deze jaren als vrijwilliger een warme plek waar ze gewaardeerd werden voor hun inzet en betrokkenheid. Zij verwelkomen wekelijks de bijna 6.000  gasten in onze buurtrestaurants. Buurten fleuren op en eenzaamheid vermindert en dat onderstreept onze aanwezigheid. Daarom gaan we door.
Met hopelijk meer mensen aan tafel en meer buurtgebonden Resto’s in Nederland.

Het zout in de pap
Eén op de drie mensen voelt zich eenzaam. En die eenzaamheid is moeilijk te bestrijden. Vooral in de grote steden, waar weinig sociale controle is, leven veel mensen zonder sociaal netwerk. Zoals oudere mensen die hun partner verloren. Maar ook bij dertigers en veertigers is veel eenzaamheid, bijvoorbeeld door echtscheiding of verlies van werk. Steeds meer kinderen groeien op in armoede en raken daardoor in een isolement.
Ons motto is: het gaat er niet om wat je eet, maar met wie je eet.
Resto VanHarte is broodnodig en het zout in de pap.
 
Rob Kars, Algemeen directeur
 
Wilt u weten waar en wanneer de lustrumfeesten in de Resto’s zijn? Klik dan hier. 
Wilt u weten wat u voor VanHarte kunt doen? Klik dan hier.
 
foto Michel Reij

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact