Nieuwe directeur-bestuurder bij Resto VanHarte

2019 Polle Janssens websitePolle Janssens wordt per 1 januari 2020 de nieuwe directeur-bestuurder van Resto VanHarte. Hij is de opvolger van Rob Kars die de organisatie dit voorjaar heeft verlaten. Polle is door de Raad van Toezicht verkozen uit de ruim 80 kandidaten die hebben gereageerd op de werving voor deze vacature.

Polle Janssens is 47 jaar en woont in Amsterdam. Na studies Commerciële- en Bedrijfseconomie en een dienstverband bij De Postbank (nu ING) heeft hij 14 jaar in de horeca gewerkt, onder andere als eigenaar van twee café-restaurants. Polle bekleedde in die tijd tevens enkele bestuurlijke functies in het Amsterdamse MKB. Sinds 2015 is hij als zelfstandige betrokken bij de opzet en doorgroei van ondernemingen die ‘de wereld een beetje beter willen maken’ en bij een publiek-privaat samenwerkingsverband  tussen bedrijfsleven en Gemeente Amsterdam om de binnenstad aantrekkelijk, leefbaar en economisch gezond te houden. Polle kan het best worden getypeerd als een enthousiast en gedreven sociaal ondernemer.

De Raad van Toezicht van Resto VanHarte is verheugd over de grote belangstelling van kandidaten om de stichting te mogen leiden. De afgelopen periode is Resto VanHarte onder leiding van interim-bestuurder Ed van Cortenberghe en met inzet van medewerkers en vrijwilligers en met de onontbeerlijke steun van een aantal betrokken fondsen financieel op orde gebracht. Vanuit een solide fundament kan nu verder worden gewerkt aan de realisatie van de doelstelling van de organisatie onder leiding van de nieuwe directeur-bestuurder.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact