Aankondiging: Joris' Kerstboomdiner

Joris kerstboomdiner 350x2501Kerst vier je samen! Ook dit jaar organiseert Resto VanHarte samen met de KRO-NCRV Joris’ Kerstboomdiners op meer dan dertig plekken in Nederland. Kom jij ook gezellig eten? Geef je dan snel op!

Dierbare in het licht zetten

Kom gezellig langs om te eten: alleen of samen met partner, vriend, vriendin, collega of buurman en geniet van een heerlijk driegangendiner in goed gezelschap! De prijs is zes euro per persoon. Kijk op https://doen.kro-ncrv.nl/joriskerstboomdiner voor de locaties en boek je ticket! Tickets bestellen kan uitsluitend via de website van de KRO-NCRV of via telefoonnummer 0900 – 7007 004.

Tijdens het Joris’ Kerstboomdiner krijgen gasten, net als bij het tv-programma, de kans om een dierbare in het licht te zetten. Wil jij iemand in het licht zetten? Neem dan een foto mee van hem of haar tijdens Joris’ Kerstboomdiner.

Ontmoet Joris Linssen in Lelystad

Tv-presentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen is zelf aanwezig bij het Joris Kerstboomdiner in Lelystad. Hier worden ook opnames gemaakt voor het tv-programma.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact