Samen eten en dansen bij Resto VanHarte Den Bosch

Resto VanHarte organiseert binnenkort twee swingende dansavonden met driegangendiner in Den Bosch. Voor, tijdens en na het driegangendiner wordt er gedanst. Voor de organisatie van de dansavonden werkt Resto VanHarte samen met de Vlijmense Dansclub. Zij zorgen voor een live demonstratie en Dansen en eten bij resto vanharte kleinbegeleiding op de dansvloer. Van wals tot salsa en chachacha. Alle stijlen passeren de revue. Dus houd je van lekker eten en dansen en wil je nieuwe mensen leren kennen. Meld je dan aan en doe mee!

De ontmoeting staat voorop

Iedereen is welkom om mee te eten en mee te dansen. Zoals altijd staat de ontmoeting hierbij voorop. Het eerste diner met dans vindt plaats op woensdag 21 augustus in BBS Boschveld op Zernikstraat 2 en de tweede op dinsdag 24 september in De Grevelingen op Grevelingen 66. Het programma is van 17.00 tot 20.00 uur.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het diner, gasten betalen de gangbare prijs. Wel graag reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 ct. per gesprek).

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact