Medewerkers Coca-Cola organiseren een Resto-avond

ChaudfontaineOp maandag 3 juni hebben zo’n 50 medewerkers van Coca-Cola de handen uit de mouwen gestoken om voor meer dan 100 gasten een Resto-avond te verzorgen. Resto VanHarte is sinds 2018 samenwerkingspartner met Chaudfontaine, het mineraalwatermerk van Coca-Cola, en in het kader van This Is Forward Week toverden zij hun bedrijfskantine om tot een heuse Resto-locatie.


Veel vrijwilligers


Al om 8 uur verzamelden de eerste vrijwilligers zich om samen met Don van Kralingen, de horecamanager in Rotterdam, boodschappen te gaan doen. Hierna werden zij afgewisseld door weer een nieuwe groep vrijwilligers en zo ging dit de hele dag door. Vanwege de grootte van de keuken werd er gekookt in de keuken van Huis van de Wijk Mozaïek. Uiteindelijk werd al het eten naar de bedrijfskantine van Coca-Cola gebracht om daar uitgeserveerd te kunnen worden. Don van Kralingen: “Het was super, echt een mooie dag. Ik moest natuurlijk vrijwilligers aansturen die ik niet ken, maar het ging heel goed, ze waren heel enthousiast.”


Eten en entertainment


Om 17.30 uur kwamen de eerste gasten de bedrijfskantine binnen, die speciaal voor deze dag was omgetoverd tot een Resto, compleet met kaarsjes en menukaarten, Dat Coca-Cola medewerkers ook iets afweten van eten bleek, want de gerechten zagen er heerlijk uit en gingen tot aan de kruimel toe op. Ook aan entertainment was gedacht. Er werd een toespraak gegeven door Jaap Wassink, de directeur, en er was een quiz.

Blije gasten

Don: “Het was echt super, echt een mooie dag. Zeker ook naar Resto toe.” Ook de vaste gasten konden zich hierin vinden, volgens Don: “Van de vaste gasten kwamen er heel veel naar de keuken toe om ons te bedanken. Dat was ontzettend leuk en heel spontaan. Ook de dagen erna zijn er nog veel mensen geweest die zeiden hoe erg ze hadden genoten.”

Bekijk hieronder het filmpje dat Coca-Cola over deze fantastische dag heeft gemaakt:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact