Resto VanHarte opent haar deuren in Leiden Noord

LeidenLeidenaren ontmoetten elkaar tijdens feestelijke opening van Resto VanHarte in Het Gebouw in Leiden Noord
 
Resto VanHarte opende eind februari 2019 haar deuren in Het Gebouw in Leiden met een walking dinner voor de buurt. De opkomst was hoog; meer dan 85 Leidenaren namen deel aan het diner. In het kader van 10 jaar compassiestad Leiden opende dominee Ad Alblas de locatie. In zijn openingstoespraak benadrukte hij het belang van ontmoeting in de buurt: “De naam VanHarte is voelbaar in alle delen van de avond. Het voelde heel erg VanHarte. Van het ontvangst tot passievol koken als elkaar ontmoeten. Prachtig dat deze stad nog zo’n mooie ontmoetingsplek rijker is”.  Het was een gezellige en swingende avond; gasten genoten van muziek uit de jaren 60 en 70 van platendraaier Erik Olijerhoek van Plaatjes vullen gaatjes en een heerlijk walking dinner.

De gasten vertellen: “Ik heb ongelofelijk lekker gegeten vanavond en zelfs nog een dansje gewaagd”. Een van de jongere gasten merkt op: “Stoofvlees eten met zijn nieuwe beugel is niet heel handig, maar de rest was wel erg lekker”. Het Gebouw is een plek voor jong en oud. Naast het reguliere Resto VanHarte start hier vanaf 6 maart ook het KinderResto. Kinderen leren hier in tien leuke en leerzame middagen over de herkomst van ons eten, over gezonde voeding en het belang hiervan.

Resto VanHarte serveert nu elke donderdag een gezellig, lekker en betaalbaar driegangendiner. Tot de zomervakantie geldt een introductieprijs van zeven euro (minima vier euro). Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan. Reserveren via reseveren.restovanharte.nl.

Proef de sfeer van deze gezellige opening op het filmpje van Unity TV:

 

 

 

.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact