Nieuwe ontmoetingen bij Resto VanHarte tijdens Valentijnsdag

Afgelopen week stond Resto VanHarte in het teken van Valentijn. Daarbij ging het niet om de liefde, maar om het creëren van nieuwe ontmoetingen in het Resto. Bijna alle steden deden mee. 

In Lelystad, Amsterdam en Leiden waren er diner dansants. In Lelystad werkte Resto VanHarte hiervoor samen met een lokale 20190214 Par pa fotografie RestoVanHarte LeidsDinerDansant 3951 1kl kleindansschool en in Amsterdam en Leiden sloegen we de handen ineen met het DansPaleis. Alle gasten genoten enorm van de hits van vroeger, van samen dansen en samen eten. Immers, eten verbindt en dansen doe je samen.
In Middelburg, Utrecht, Haarlem en Ede werden er speciale ontmoetingsspellen gespeeld om elkaar (beter) te leren kennen. In Utrecht trok Resto VanHarte op met Utrecht in Dialoog. Hier gingen gasten met elkaar in gesprek over de liefde, niet alleen over de romantische liefde maar ook die voor vrienden, familie, jezelf of de omgeving. 

In Alkmaar en Almere werden er Groot Ontmoetingsdiners georganiseerd waar buurtbewoners elkaar én organisaties uit de buurt leerden kennen. Op die manier laat Resto VanHarte zien dat ze gelooft dat er voor alle maatschappelijke organisaties een plek is binnen de stad en dat we onze gezamenlijke doelen alleen kunnen behalen als we samenwerken. Ook waren er verrassende locaties; in Tilburg organiseerde Resto VanHarte samen met Gemeente Tilburg, Met je Hart, R-Newt, de Luisterlijn en De Bonheur Groep een Valentijnsdiner voor ouderen in het Willem Twee stadion. Het begin van een mooie samenwerking.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact