Resto VanHarte en GVB organiseren speeddate voor Amsterdammers op de tram

Resto VanHarte en GVB organiseren zondag 10 februari een speeddate met Amsterdammers, aan boord van een tram die kriskras door Amsterdam rijdt. Speciale gastvrouw aan boord is Angela Groothuizen. GVB en Resto VanHarte willen met deze actie bijdragen aan verbinding in Amsterdam in de strijd tegen eenzaamheid.


De actie is gepland in de week van Valentijnsdag, maar richt zich niet op het zoeken van love-matches. “Verbinding en contact gaat over zoveel GVBmeer dan dat, en wij vinden dit een mooie gelegenheid om dat als Amsterdamse vervoerder onder de aandacht te brengen”, aldus Alexandra van Huffelen, algemeen directeur GVB.

“Resto VanHarte brengt elke dag buurtbewoners met elkaar in verbinding aan de eettafel. We waren dan ook meteen enthousiast over het initiatief: we hopen dat onze 20 deelnemers hier een maatje vinden om af en toe mee af te spreken. Of dat nou is om samen te eten, te wandelen of om een kaartje te leggen”, aldus Rob Kars, directeur Resto VanHarte.

De speeddatetram met deelnemers uit Oost, Noord en Zuidoost rijdt onder begeleiding van vrijwilligers van GVB en Resto VanHarte op zondag 10 februari rond het middaguur door Amsterdam.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact