Het is kerst bij Resto VanHarte

ker03In alle Resto’s wordt de komende weken uitgepakt met prachtige luxe kerstdiners, kerstverhalen, muziek en mooie gesprekken. In alle steden organiseert Resto VanHarte dit jaar samen met KRO NCRV de Joris’ Kerstboomdiners. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en in de kerstboom te hangen. Tv-presentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen is zelf aanwezig bij de diners in Den Haag en Zwolle om te luisteren naar alle bijzondere verhalen van de gasten.

Rob’s Droomkerstdiner bij Resto VanHarte Boschveld
In Den Bosch vindt dit jaar wel een heel bijzonder kerstdiner plaats. Op 19 december organiseert vrijwilliger Rob, alias DJ Robbie, zijn droomkerstdiner in Resto VanHarte locatie BBS Boschveld. Resto VanHarte helpt samen met haar vrijwilligers, waarvan de meeste een beperking hebben, om Rob zijn ideale droomkerstdiner voor 80 gasten vorm te geven. Stichting Buurtactiviteiten Boschveld heeft de financiële middelen beschikbaar gesteld voor een heerlijk vijfgangen kerstmenu en een zorgvuldige begeleiding van Rob. Rob zijn droom gaat hiermee in vervulling!

dj robbie lowresWieke Cameron, Restomanager: “Resto VanHarte locatie Brede Bossche School Boschveld verzorgt dagbesteding voor Rob en hij is enorm geliefd bij al onze gasten. Wij gunnen hem dit droomdiner van harte en hebben alles in het werk gesteld om het mogelijk te maken. We zijn daarom heel blij met de bijdrage van de Stichting Buurtactiviteiten Boschveld.” Als vrijwilliger in het Resto helpt Rob wekelijks een heerlijk vers driegangendiner te bereiden. Hij is daarbij meester in het bedenken van desserts en organiseren van leuke activiteiten. Rob is ook een hele goede DJ en heeft een uitgebreide muziekcollectie. Uiteraard zal hij dus tijdens zijn kerstdiner het entertainment verzorgen. Kortom: het kerstdiner wordt een mix van lekker eten, warmte en gezellige muziek.

Kom langs en schuif gezellig aan
Iedereen is welkom om te genieten van Rob’s Droomkerstdiner. Of een van de andere sfeervolle kerstdiners bij Resto VanHarte? Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact