Samenwerking Facilicom Foundation en Resto VanHarte

facilicomDinsdag 13 november was de feestelijke start van de samenwerking tussen Facilicom Foundation en Resto VanHarte. De partnerovereenkomst is getekend en Resto VanHarte is daarmee één van de maatschappelijke initiatieven waarvoor de medewerkers van Facilicom zich voortaan actief inzetten. De Facilicom Group Foundation ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een inspirerende leefomgeving voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

Meedoen met een Resto-avond
Medewerkers van facilitaire dienstverlener Facilicom gaan als vrijwilliger aan de slag in de Resto’s. Samen met de vrijwilligers van Resto VanHarte helpen ze de maaltijd in het Resto voor te bereiden, uit te serveren en maken ze kennis met gasten. De Facilicom Foundation levert daarnaast een financiële bijdrage aan het project Buurtafel waarin Resto VanHarte een platform wil bieden aan alle sociale eetinitiatieven.

In het Resto VanHarte gedachtengoed
Manager van de foundation Patty Janszen: “Bij Resto VanHarte bezorg je mensen met weinig sociale contacten een heerlijk en gezellig avondje uit. We zetten ons hier graag voor in. Ik heb met een aantal collega’s in Rijswijk proefgedraaid en vond het een bijzondere ervaring. Ik vind het mooi dat we als Facilicom met deze samenwerking bijdragen aan het gedachtengoed van Resto VanHarte om plekken te creëren waar mensen elkaar ontmoeten.”

Help ook als bedrijf
Resto VanHarte is erg blij met betrokken organisaties zoals Facilicom Foundation. Hierdoor kunnen wij op nog meer plekken van betekenis zijn. Resto VanHarte biedt bedrijven verschillende mogelijkheden om maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Zowel financieel als een bijdrage met kennis of inzet van medewerkers. Kijk voor meer informatie op de pagina Help als bedrijf

Foto: Links Barbara Ammerlaan, Resto VanHarte en rechts Patty Janszen, Facilicom Foundation.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact