Doneer nu!

Kom naar het Joris’ Kerstboomdiner bij Resto VanHarte!

Joris kerstboomdinerDeze kerst organiseren Resto VanHarte en KRO NCRV de Joris’ Kerstboomdiners. Hartverwarmend kerstdiners in het Resto zoals u van ons gewend bent met dit jaar een bijzonder verhaal.

Zoals ieder jaar organiseert Resto VanHarte kerstdiners. Het worden bijzonder feestelijke diners met heerlijk eten, mooi gedekte tafels en natuurlijk een kerstboom. Deze kerst vieren we onze samenwerking met de KRO NCRV én met Joris Linssen. De bekende tv-presentator en zanger Joris Linssen is sinds dit jaar officieel ambassadeur van Resto VanHarte. Om dit te vieren noemen we onze kerstdiners dit jaar Joris Kerstboomdiners.

Net zoals in het tv programma Joris Kerstboom staan we stil bij dierbaren en bijzondere gebeurtenissen. Hiervoor maken we gebruik van de Joris kerstballen. Iedereen die dat wil kan een foto van een dierbare meenemen, plaatsen in de kerstbal en in de boom hangen. Een mooie manier om verhalen met elkaar te delen.

Wil jij naar het Joris’ kerstboomdiner in jouw stad? De komende weken worden de data en locaties bekendgemaakt op de website. Meld je aan en doe mee!

Fofo: KRO-NCRV - R. Aarts

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact