Mantelzorgers ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

Mantelzorgerdiner EdeEr zijn 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Bijna één op de tien mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Op zaterdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Verschillende organisaties vragen dan aandacht voor het onderwerp en zetten mantelzorgers in het zonnetje. Ook Resto VanHarte organiseert in de dagen rondom de Dag van de Mantelzorg activiteiten voor mantelzorgers. In onze Resto's zijn er diners waar mantelzorgers elkaar ontmoeten en kunnen genieten van een driegangendiner en muziek. Kent u of bent u een mantelzorger? Meld  u aan voor het diner in uw stad via reserveren.restovanharte.nl

Met de mantelzorgdiners wil Resto VanHarte u als mantelzorger een leuke avond uit bieden. In het Resto komt u in contact met lokale hulporganisaties én met andere mantelzorgers. Samen genieten van lekker eten, muziek en gezelligheid.

Jonge mantelzorgers
Alkmaar en Amsterdam Nieuw West organiseert Resto VanHarte activiteiten voor jonge mantelzorgers. Dit zijn kinderen of jongeren die thuis wonen met iemand die langdurig ziek is, een handicap heeft of een psychische ziekte of verslaving. Er zijn kookworkshop of salsalessen in combinatie met een diner. Zo zijn ze er even helemaal uit en kunnen ze leeftijdsgenoten ontmoeten die in dezelfde situatie zitten.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact