Resto VanHarte en de Nationale Postcodeloterij continueren samenwerking

AmsterdamOnlangs ontving Resto VanHarte de bevestiging dat de Postcode Loterij ons ook de komende vijf  jaar ondersteunt met een jaarlijkse bijdrage.

Resto VanHarte is enorm blij met verlenging van de jaarlijkse bijdrage. Rob Kars, directeur: ‘De bijdrage van de Postcode Loterij is voor Resto VanHarte onontbeerlijk om onze doelstelling te realiseren. Namelijk meer mensen in wijken en buurten met elkaar verbinden om daarmee sociaal isolement terug te dringen en bewoners mobiliseren om zelf bij te dragen aan een betere buurt. Wij streven ernaar dat Resto VanHarte op veel meer plekken in Nederland van grote betekenis kan zijn.”

De Postcode Loterij is niet alleen een financier, maar ook een echte samenwerkingspartner van Resto VanHarte. Dankzij de Postcode Loterij komt Resto VanHarte regelmatig als beneficiënt in de uitzending van RTL4-programma’s Koffietijd of 5 uur live. Ook was oprichter van de Postcode Loterij, de heer Boudewijn Poelmann op 15 september jl. gewaardeerd spreker tijdens de Dialoog van de Verbinding, een bijeenkomst om meer verbinding te creëren in de stad Amsterdam. Via de postcodeloterij vinden wij ook de samenwerking met andere goededoelenorganisaties om samen nog meer impact te bewerkstelligen en zo met elkaar te werken aan een inclusieve samenleving.

Dankzij de loterijdeelnemers ontvangen 103 goededoelenorganisaties die werken aan een betere wereld een financiële bijdrage. Van ieder gekocht lot gaat de helft naar het goede doel.

Dank aan alle deelnemers van de Postcode Loterij!

NPL logo 2013 Wij worden gesteund door RGB

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact