Doe mee met de Prokkelweek

350 prokkelenVan maandag 4 t/m zaterdag 9 juni is het nationale Prokkelweek. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. Iedereen kan meedoen en het kan overal plaatsvinden; in buurten, bedrijven, (zorg)instellingen, met woningcorporaties, fondsen, bij een speeltuinvereniging of op een (kinder)boerderij. 

Samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen
Resto VanHarte en Stichting Prokkel slaan de handen ineen om tijdens de Prokkelweek mooie ontmoetingen te organiseren tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Want samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen, dat is waar het bij Prokkelen én bij Resto VanHarte om draait. Alle Restoteams doen mee met Prokkelweek. Zo is er in Amsterdam een sportieve talentendag. In Alkmaar zijn er prokkelstages, in Dordrecht verzorgt  Mousika, een orkest met mensen met een verstandelijke beperking, een optreden. En in Ede koken en eten cliënten van Humanitas DMH en van Careander mee en bedenken zij met elkaar een kennismakingsspel. 

Heb jij een leuk idee voor een Prokkelactiviteit of wil je aansluiten bij bestaande prokkelactiviteiten? Neem contact op met het Restoteam in jouw stad of met info@restovanharte.nl

Klik hier voor filmpje over de Prokkelweek

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact