Niet je afkomst, maar de toekomst

familie Fifis in 2010Afgelopen week vond één van de Resto VanHarte kerstdiners plaats in de Haagse Schilderswijk. RTL 4 nodigde de familie Fifis (Resto VanHartegasten Den Haag) en Restomanager Ben Lachhab uit in de TV studio om hierover te vertellen. 

Ben Lachhab: “Er is veel eenzaamheid rond de kerst. Maar juist in de Haagse Schilderswijk, de wijk die vaak negatief in het nieuws komt, slaan wij de handen ineen en organiseren Kerstdiners samen met de wijkagent, de rabbi, de dominee en de imam. Zo brengen we iedereen met elkaar aan tafel. Eenmaal samen aan tafel kijk je niet meer naar afkomst, maar naar de toekomst.”
Kijk hier naar het interview (vanaf 20 minuten)

Kerst bij Resto VanHarte
In alle Resto’s van VanHarte vieren gasten, vrijwilligers en andere bezoekers de komende weken multiculti kerstfeesten, compleet met mooi gedekte tafels, bomen, verhalen, muziekoptredens en diner dansants. Tot en met 26 december bent u welkom op één van onze 35 locaties. Wel graag van tevoren reserveren bij het Resto van uw voorkeur via https://reserveren.restovanharte.nl/agenda.html

Op de foto de familie Fifis in 2010. Foto Vincent van den Hoogen

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact