Samenwerking Heembouw en Resto VanHarte

Heembouw Leiden Website

Woensdag zes december ondertekenden Peter Lammertink, algemeen directeur Heembouw en Rob Kars, directeur bestuurder van de Stichting VanHarte, een partnerovereenkomst. Resto VanHarte is daarmee één van de maatschappelijke initiatieven waarvoor de medewerkers van Heembouw zich voortaan actief inzetten. Heembouw is een bouwonderneming en architectenbureau in Roelofarendsveen.

Meedoen met een Resto-avond
VanHarte biedt bedrijven, in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de mogelijkheid om teambuildingsactiviteiten uit te voeren binnen haar Resto’s. Medewerkers van Heembouw kunnen nu onder andere meedraaien met de uitvoering van een Resto-avond. Samen met de vrijwilligers van Resto VanHarte helpen ze de maaltijd in het Resto voor te bereiden, uit te serveren en samen met de gasten te gebruiken, om zo een actieve bijdrage te leveren aan het meer leefbaar maken van de omgeving.

In het Resto VanHarte gedachtengoed
Directeur Peter Lammertink: “Bij Resto VanHarte ontmoet je mensen die je in je dagelijks leven wellicht minder snel tegen het lijf loopt. Mensen die vaak onder andere omstandigheden leven en voor wie een avond bij Resto VanHarte helpt hun sociaal isolement te doorbreken. We zetten ons hier graag voor in. Ik heb met een aantal collega’s een avond proefgedraaid bij een van de Resto’s in Leiden en vond het een bijzondere ervaring. Ik vind het mooi dat we als Heembouw met deze samenwerking bijdragen aan het gedachtengoed van Resto VanHarte om plekken te creëren waar mensen elkaar ontmoeten.”

Help ook als bedrijf
Resto VanHarte is erg blij met betrokken ondernemers zoals Heembouw. Hierdoor kunnen wij op nog meer plekken van betekenis zijn. Resto VanHarte biedt bedrijven verschillende mogelijkheden om maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Zowel financieel, met diensten of, zoals Heembouw, door het organiseren van teambuildings/vrijwilligers uitjes.
Voor meer informatie klik hier

ondertekening partnerovereenlkomst resto van harte website

Foto: Dimmy Olijerhoek

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact