Resto VanHarte bedankt vrijwilligers

resto137 DvdV kleinBij Resto VanHarte zetten circa 4.400 vrijwilligers in 21 steden zich in om betekenisvolle ontmoetingen tussen buurtgenoten mogelijk te maken. Zo dragen ze bij aan een betere buurt. Resto VanHarte wil al haar toegewijde vrijwilligers die zich vol enthousiasme inzetten voor de ander hartelijk bedanken.

Daarom ontvingen alle vrijwilligers onlangs een cadeaupakket. Het cadeaupakket bestaat uit een shopper, die ook gebruikt kan worden als fietstas, met daarin een koekenpan in de vorm van een hartje met pannenkoekenmix, een fles wijn en een vrijwilligerskrant. In de vrijwilligerskrant staat nieuws van én voor de vrijwilligers. Er zijn immers genoeg mooie verhalen die het delen waard zijn.

Doe mee!
Resto VanHarte is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ben jij een organisatietalent, goed in marketing of fondsenwerving? Wil je je kooktalent ontwikkelen of je misschien op een andere manier inzetten voor de ander? We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past. Kijk voor meer informatie op  https://www.restovanharte.nl/vrijwilliger

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact