Ontbijtworkshops in de week van het Schoolontbijt

Schoolontbijt 2Het KinderResto geeft in de week van het Nationaal Schoolontbijt bijzondere ontbijtworkshops in vijftien scholen aan de hand van de ontbijtpakketten van het Nationaal Schoolontbijt.

350 OntbijtpakketIn de week van 6 t/m 10 november vindt voor de vijftiende keer het Nationaal Schoolontbijt plaats. Meer dan een half miljoen kinderen schuiven aan tafel op 3.000 basisscholen in heel Nederland. Ze hebben het ontbijtpakket ontvangen, dat gevuld is met gezonde en lekkere artikelen die voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Ook het KinderResto besteedt op vijftien scholen extra aandacht aan het belang van ontbijten door ontbijtworkshops te geven. Tijdens deze workshops is er aandacht voor het belang van ontbijten, voor plezier en voor zelf doen. Want naast de artikelen uit het ontbijtpakket zijn er talloze leuke, lekkere en gezonde ontbijtjes te bedenken. En dat kan het KinderResto als geen ander op een gave manier onder de aandacht brengen!
De ontbijtworkshops worden gegeven in Enschede, Groningen, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn en Amsterdam. Ze vormen de aftrap voor een nieuwe serie KinderResto-activiteiten gericht op ontbijt. Ze vormen de aftrap voor een nieuwe serie KinderResto-activiteiten gericht op ontbijt. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door het ministerie van SZW.
Volg KinderResto op Facebook voor het laatste nieuws.

Deze activiteiten zijn

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact