Sorry, er is nog geen Resto VanHarte in

Steenwijkerland

Wat wil je doen voor Resto Steenwijkerland?

Reserveren Doneren Vrijwilliger worden

Ontmoet je buurtgenoten

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar aan de eettafel in onze gezellige buurtrestaurants. Er is helaas nNog geen Resto in Steenwijkerland! Gelukkig zijn we in gesprek met (sociale) organisaties in Steenwijkerland om een Resto te starten. Sorry dat dit nog niet eerder is gelukt, en dat we daardoor tot nu toe niet konden bijdragen aan het tegengaan van eenzaamheid in Steenwijk en omliggende gemeentes. We kunnen dat namelijk niet zonder jou!

Zonder hulp van de inwoners, bedrijven, organisaties en lokale fondsen van Steenwijkerland, kunnen wij geen wekelijkse ontmoeting organiseren in een buurthuis of andere locatie. Waar iedereen welkom is voor een door vrijwilligers gemaakt gezond en lekker driegangendiner. Duizenden mensen in Steenwijkerland zijn eenzaam. Laten we dat samen oplossen door een bewezen concept mogelijk te maken. We hebben het bedrag van 50.000 euro nodig voor het eerste jaar. Wat wil jij bijdragen zodat Resto Steenwijkerland er kan komen?

Lokale partners

Jouw logo hier?

Jouw logo hier?

Ook lokale partner worden?

Zonder lokale partners geen Resto VanHarte. Wil jij met je fonds, bedrijf of organisatie bijdragen tegen eenzaamheid? Help ons meer verbinding en sociaal contact te creƫren in de buurt door sponsor te worden. Neem vrijblijvend contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl.

Zonder donaties geen Resto Steenwijkerland!

Doneer als je wil om ook in Steenwijkerland een Resto mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Ja, ik breng mensen bij elkaar aan de eettafel, en doneer

Hoevaak wilt u doneren?
Eenmalig doneren
Hoeveel wil je doneren?
Maandelijks doneren
Hoeveel wil je doneren?
8 characters left
Per kwartaal doneren
Hoeveel wil je doneren?
8 characters left
Jaarlijks doneren
Hoeveel wil je doneren?
8 characters left

Laat weten wie je bent

Anoniem doneren?
Gegegevens
Wil je als bedrijf/organisatie/fonds doneren?
6 characters left
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal
Betalen via machtiging


Of doneer via iDeal QR voor Resto Steenwijkerland:

Bijna de helft van de inwoners van Steenwijkerland is eenzaam. Alleen door alle zeilen bij te zetten, kunnen we daar wat aan doen. Onderdeel uitmaken van de oplossing als bedrijf, fonds of organisatie? Neem gerust contact op met John van Duin, 020-30 33 034 of fw@restovanharte.nl.