Kok bij Resto VanHarte (vrijwilligersfunctie)

Heb jij een passie voor koken? Kan jij met minimale middelen een heerlijk driegangendiner bereiden, samen met vrijwilligers met verschillende achtergronden? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als kok voor Resto VanHarte

Omschrijving
Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Werkzaamheden
De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te stellen. Je bereidt de maaltijd in een team van vrijwilligers in de keuken. Je doet inkopen en verdeelt de keukenwerkzaamheden binnen het team. Je wordt in je werkzaamheden ondersteund en gecoacht door professionals van Resto VanHarte.

Vaardigheidseisen
Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Enige kennis van het koksvak heeft onze voorkeur. Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. Je bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer.

Interesse? Stuur een mail naar sollicitatie@restovanharte.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.