Keukenvrijwilliger bij Resto VanHarte

Vind je het leuk om in de keuken lekker te kokkerellen. En werk je graag samen in een team? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe keukenmedewerker. Onder begeleiding van onze professionele Horecamanager ga jij met een team aan de slag een heerlijk vers driegangendiner klaar te maken voor onze gasten van de Resto-avond.

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Wat ga je doen?

Uiteraard zorg je met het keukenteam voor de voorbereiding (mis en place) en de bereiding van de maaltijd. En uiteraard voor het opruimen en schoonmaken van de keuken.

Vaardigheden

Je hoeft geen volleerde kok te zijn, zelfs helemaal niet, want als je graag gewoon wat bijleert in de keuken of al wat kneepjes kent, is werken bij ons in de keuken erg leuk. Naast de reguliere Resto-avonden zullen er met regelmaat thema-avonden en evenementen worden georganiseerd waar je wellicht te maken krijgt met een buffet of juiste kleine hapjes.

Interesse? Laat het ons weten via sollicitatie@restovanharte.nl onder vermelding van de stad waar je wilt gaan helpen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.