Restaurantvrijwilliger bij Resto VanHarte

Bent u iemand die altijd een affiniteit heeft gehad met de horeca? Vindt u het leuk om mensen met elkaar te verbinden? Vindt u het leuk om aan één tafel te zitten met mensen met verschillende achtergronden en een leuk gesprek met ze aan te gaan? Meld u dan nu aan als Restovrijwilliger voor Resto VanHarte!

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Wat gaat u doen?

U bent verantwoordelijk voor het dekken van tafels en de aankleding van het Resto. Bovendien houdt u zich bezig met het serveren van maaltijden en het waarborgen van het warme Resto-gevoel. Ook is het belangrijk dat u hygiënisch en veilig te werk gaat. Aan het einde van de Resto-avond helpt u met het af- en opruimen.

Vaardigheden

U bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en uw medevrijwilligers.

Interesse? Laat het ons weten via sollicitatie@restovanharte.nl onder vermelding van de stad waar u wilt gaan helpen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat doen de vrijwilligers bij Resto VanHarte?

Vrijwilligers ondersteunen onze Restomanagers en chefs in hun werkzaamheden, bijvoorbeeld als kok, gastheer/vrouw of keukenmedewerker. Ook werken vrijwilligers op het hoofdkantoor van Resto VanHarte, bijvoorbeeld ter ondersteuning in marketing en communicatie.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wilt u ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Kan ik zelf mijn tijd indelen als vrijwilliger?

Wij vragen onze vrijwilligers om een structurele bijdrage, zodat we iedere week onze gasten een gezellige avond kunnen bezorgen met een lekker driegangendiner. De Resto-avonden vinden plaats op een vaste avond in de week, verschillend per locatie. Wilt u weten op welke avond de Resto-avond bij het Resto bij u in de buurt plaats vindt? Kijk dan op de pagina Kom eten en zoek uw Resto op.

Krijg ik een vergoeding als vrijwilliger?

Vrijwilligers werk is… vrijwillig. De vrijwilliger kan natuurlijk wel een vergoeding vragen voor onkosten die voor Resto VanHarte worden gemaakt.

Alle vragen