Kok bij Resto VanHarte

Heeft u een passie voor koken? Kunt u met minimale middelen een heerlijk driegangendiner bereiden, samen met vrijwilligers met verschillende achtergronden? Dan is Resto VanHarte op zoek naar u! Meld u nu aan als kok voor Resto VanHarte

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Werkzaamheden

De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te stellen. U bereidt de maaltijd in een team van vrijwilligers in de keuken. U doet inkopen en verdeelt de keukenwerkzaamheden binnen het team. U wordt in uw werkzaamheden ondersteund en gecoacht door professionals van Resto VanHarte.

Vaardigheidseisen

Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Enige kennis van het koksvak heeft onze voorkeur. Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. U bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer.

Interesse? Stuur een mail naar sollicitatie@restovanharte.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat doen de vrijwilligers bij Resto VanHarte?

Vrijwilligers ondersteunen onze Restomanagers en chefs in hun werkzaamheden, bijvoorbeeld als kok, gastheer/vrouw of keukenmedewerker. Ook werken vrijwilligers op het hoofdkantoor van Resto VanHarte, bijvoorbeeld ter ondersteuning in marketing en communicatie.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wilt u ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Kan ik zelf mijn tijd indelen als vrijwilliger?

Wij vragen onze vrijwilligers om een structurele bijdrage, zodat we iedere week onze gasten een gezellige avond kunnen bezorgen met een lekker driegangendiner. De Resto-avonden vinden plaats op een vaste avond in de week, verschillend per locatie. Wilt u weten op welke avond de Resto-avond bij het Resto bij u in de buurt plaats vindt? Kijk dan op de pagina Kom eten en zoek uw Resto op.

Krijg ik een vergoeding als vrijwilliger?

Vrijwilligers werk is… vrijwillig. De vrijwilliger kan natuurlijk wel een vergoeding vragen voor onkosten die voor Resto VanHarte worden gemaakt.

Alle vragen