Word vrijwilliger

Steekt u graag de handen uit de mouwen? Bij Resto VanHarte vindt u vrijwilligerswerk dat bij u past.

“Elke donderdag kom ik na mijn werk met de bus en de tram naar Amsterdam-Oost. Ik trek m’n Resto-schort aan en ga aan de slag met alle klusjes waar de kok hulp bij kan gebruiken. Het is soms pittig, naast een fulltime baan, maar ik haal er plezier en voldoening uit."

Sandra den Heeten, Vrijwilliger bij Resto VanHarte Amsterdam Archipel

Nieuwe mensen leren kennen

Werken als vrijwilliger bij Resto VanHarte is een mooie manier om een ander te helpen en om nieuwe mensen te leren kennen. Vindt u het leuk om mee te helpen in de keuken of in de bediening? Of wilt u helpen met fondsenwerving, PR & communicatie of fotografie? Bekijk hieronder onze vacatures.

Vacatures

Wij zoeken altijd mensen voor de keuken of de bediening, fondsenwerving, communicatie & publiciteit. Klik hieronder voor onze vrijwilligersfuncties:

Aanmelden

Interesse? Meld u aan via sollicitaties@restovanharte.nl en vermeld daarbij wat u wilt doen en in welke stad of bel met Oona van Vuren (personeelszaken) via 020 303 30 30. Neemt u liever contact op met de manager in uw stad? Kijk hier voor contactgegevens van de Restomanagers.

Voor vrijwilligers is het noodzakelijk dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt aangevraagd.

Veelgestelde vragen

Wat doen de vrijwilligers bij Resto VanHarte?

Vrijwilligers ondersteunen onze Restomanagers en chefs in hun werkzaamheden, bijvoorbeeld als kok, gastheer/vrouw of keukenmedewerker. Ook werken vrijwilligers op het hoofdkantoor van Resto VanHarte, bijvoorbeeld ter ondersteuning in marketing en communicatie.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wilt u ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Kan ik zelf mijn tijd indelen als vrijwilliger?

Wij vragen onze vrijwilligers om een structurele bijdrage, zodat we iedere week onze gasten een gezellige avond kunnen bezorgen met een lekker driegangendiner. De Resto-avonden vinden plaats op een vaste avond in de week, verschillend per locatie. Wilt u weten op welke avond de Resto-avond bij het Resto bij u in de buurt plaats vindt? Kijk dan op de pagina Kom eten en zoek uw Resto op.

Krijg ik een vergoeding als vrijwilliger?

Vrijwilligers werk is… vrijwillig. De vrijwilliger kan natuurlijk wel een vergoeding vragen voor onkosten die voor Resto VanHarte worden gemaakt.

Alle vragen