Kom in actie

Hoe leuk is het om een actie te beginnen en daarmee geld in te zamelen om iets te kunnen doen tegen eenzaamheid. Bijvoorbeeld tijdens de Week tegen Eenzaamheid! Maar het kan natuurlijk het hele jaar door. Acties zijn eenvoudig te bedenken.

Het kan zo eenvoudig zijn als u maar wilt. Bijvoorbeeld meedoen aan een sponsorloop, het organiseren van een etentje thuis tegen betaling van een donatie t.b.v. Resto, flessen inzamelen, noem maar op. Het starten van een actie is supermakkelijk via inactievoorresto.nl Heeft u een idee maar heeft u wat hulp nodig? Neem gerust contact op met John van Duin via j.vanduin@restovanharte.nl

Resto VanHarte vrijwilliger Rosanne deed onlangs een rally in de Baltische staten. Samen haalden daarmee 1.155 euro op voor Resto VanHarte. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

"Ik (Rosanne) ben vrijwilliger bij Resto VanHarte. Samen met mijn goede vriendin Else en mijn hond Dolly deden wij een rally doen rondom de Baltische zee. Zo wilden we €750 ophalen voor Resto VanHarte omdat wij iedereen een gezellige maaltijd en ontmoetingen gunnen. We zijn ontzettend blij en trots dat we uiteindelijk twee keer zo veel geld hebben opgehaald. Zo kunnen we op onze eigen manier een mooie bijdrage leveren aan het bestrijden van eenzaamheid."