Help mee als bedrijf

Resto VanHarte werkt graag samen met het bedrijfsleven om haar doelstelling te behalen. Help ons mee om eenzaamheid te bestrijden!

Draag bij aan de leefbaarheid van uw buurt

Help ons mee eenzaamheid te bestrijden. Draag bij aan de leefbaarheid van uw stad of wijk en werk tegelijk aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Bovendien brengt samenwerken met Resto VanHarte u en uw medewerkers zingeving en mogelijkheden voor teambuilding.

Wat kunt u doen?

  • Sponsor een Resto VanHarte-locatie, één of meerdere Resto-avonden, of een specifiek project;
  • Stel expertise beschikbaar (ICT, bedrijfsvoering, marketing) aan onze organisatie;
  • Organiseer een (statiegeld)actie voor het goede doel;
  • Organiseer een maatschappelijk bedrijfsuitje bij Resto VanHarte, goed voor de teambuilding!

Maatschappelijk teamuitje

Een leuke en betekenisvolle manier van bijdragen is het organiseren van een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje bij een van onze buurtrestaurants. Samenwerken met Resto VanHarte vergroot de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf én zorgt voor zingeving, inzicht en trots bij medewerkers.

ANBI status

Resto VanHarte heeft de ANBI-status, wat betekent dat donaties/kostenposten aftrekbaar zijn. Wilt u meer weten over maatschappelijk betrokken ondernemen met Resto VanHarte? Neem dan contact op met John van Duin via hartvoor@restovanharte.nl.

Bekijk hier met welke organisaties we al samenwerken.

Veelgestelde vragen

Hoe kun je als bedrijf bijdragen?

Je kunt als bedrijf eenvoudig financieel bijdragen via de pagina Doneren. Je kunt Resto VanHarte ook sponsoren of als partner ondersteunen. Neem voor meer informatie contact op met p.janssens@restovanharte.nl

Zijn er projecten waar bedrijven aan kunnen bijdragen?

Naast vast projecten zoals de landelijke 'Week tegen Eenzaamheid' organiseren we verschillende activiteiten buiten onze vaste Resto avonden om. Voorbeelden zijn de buurtbus en de buurtBBQ. Meer voorbeelden vindt u op onze pagina Projecten. We werken graag samen met partners om dit soort projecten te verwezenlijken en onder de aandacht te brengen.

Kun je als bedrijf een lokale Resto steunen?

Het is mogelijk om een lokale Resto te steunen. Neem voor meer informatie contact op met info@restovanharte.nl.

Met welke partners werkt Resto VanHarte samen?

Resto VanHarte heeft een langdurige samenwerking met verschillende partners, waaronder de Postcodeloterij. Kijk voor meer informatie op de pagina Partners.

Alle vragen