Meespelen met loterij

Speel mee met de loterij en steun Resto VanHarte. De VriendenLoterij en Postcodeloterij steunen Resto VanHarte. Lees hieronder per loterij hoe deze samenwerking gaat.

Onze samenwerking met de Vriendenloterij

logo vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt Resto VanHarte sinds 2008. Minimaal 40% van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Sinds de start van de samenwerking heeft Resto VanHarte al veel geld mogen ontvangen van de VriendenLoterij. Met de bijdrage van de VriendenLoterij heeft Resto VanHarte onder andere ........

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Wij zijn de deelnemers van de Vriendenloterij en de Vriendenloterij erg dankbaar!

Het leuke is dat u als deelnemer de mogelijkheid hebt om voor Resto VanHarte als goed doel mee te spelen. Van uw maandelijkse inleg gaat er minimaal 40% rechtstreeks Resto VanHarte.

Onze samenwerking met de Nationale Postcode Loterij

Resto VanHarte is één van de goede doelen die wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. De schenkingen worden gedaan dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Minimaal 40 procent van de inleg van deelnemers aan de Postcode Loterij gaat naar goede doelen op het gebied van mens en natuur. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 7,1 miljard euro geschonken aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Een betere wereld dankzij jou. Wij zijn de deelnemers van de Postcode Loterij en de Postcode Loterij erg dankbaar!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren.

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft namelijk de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden via een heerlijk en betaalbaar diner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediënten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende.

Alle vragen